Plaats een video spokesperson van PAGEPERSON op je website!

PAGEPERSONSoms, heel soms kom je tijdens het surfen op het Internet zo’n fantastisch product tegen, dat je er meteen de kansen en mogelijkheden van inziet.

Ik had die ervaring bij het zien van een video spokesperson op een webshop. Ik werd daar letterlijk door een ‘vriendelijke dame’ rechtsonderin het scherm bedankt voor de order. Fantastisch!

“Een video spokesperson?”, hoor ik u zeggen. Eigenlijk is het bestaande techniek in een heel modern jasje. De bestaande techniek is het filmen van mensen tegen een groene of blauwe achterwand – ook wel greenscreen of bluescreen genoemd. Door de achterwand achteraf transparant te maken ontstaat een video van een vrijstaande persoon. Middels onze technologie maken we het mogelijk dat die persoon met één scriptregeltje vóór uw website komt te staan.

En waarom zou je zoiets willen? In toenemende mate zijn de sociale media de ontmoetingsplek van klanten en leveranciers. Authenticiteit, ofwel dicht bij je zelf blijven, is het kernwoord in social media marketing. Maar ‘bij jezelf’ draait om personen en hoeveel moeite u ook doet om in de sociale media conversaties te onderhouden cq. engagements aan te gaan, uw website is allesbehalve persoonlijk. Door er een PAGEPERSON aan toe te voegen krijgt u de mogelijkheid uw reputatie in de sociale media door te vertalen naar uw bedrijfswebsite!

U kunt er meer over lezen en zien op de website van PAGEPERSON: http://www.pageperson.com/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s