Zeistgeist: Moving Forward (2011, NL)

Zeitgeist: Moving Forward (2011) is het derde deel in de serie van de Zeitgeist Movement. Het eerste deel, Zeitgeist: The Movie, knalde er letterlijk in met een onthullende rapportage en opmerkelijke uitspraken over de mensheid, de kerk, oorlogen en de financiële crisis. Als je die eerste film nog niet eerder zag, dan heb je echt liggen slapen!

Dit derde deel, Zeitgeist: Moving Forward, beschrijft de veranderingen die nodig zijn om de aarde leefbaar te houden voor komende generaties. Wat mensen als Jeremy Rifkin en Al Gore overal ter wereld vertellen, wordt in de Zeitgeist-reeks met indringende beelden duidelijk gemaakt. Hieronder vind je de film (2:41:25) met Nederlandse ondertiteling:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s