Vrij

Ongelofelijk, wat voel ik me vandaag ineens sterk. Ik heb simpelweg besloten dat ik niet langer mijn twijfels ben, niet langer mijn angsten, mijn tegenslagen of mijn ziektes. Geen slachtoffer van mijn omgeving. Ik ben .. vrij. En in die vrijheid kan ik beretrots zijn op alles wat ik doe en gedaan heb.

Dat is tegelijk mijn definitie van God zijn: de onvoorwaardelijkheid van liefde en vriendschap. In vrijheid van jezelf houden, niet om wat je mist, maar om wie je bent en wat je voor anderen kunt zijn. Liefhebbend als het kan, strijdig als het moet.

Gun jullie allemaal dit fenomenale in-zicht!

P.s. deze blogpost volgde op een posting van Jan Bommerez op Facebook met de tekst: “Don’t look for resources outside yourself, instead re-souce yourself”. Ik vond het een prachtige tekst en antwoordde met: “Hoop in-zicht, Jan”.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s